колеги мисля да слагам спортен филтър на 156 1.8 T.S. има ли някакви специфики които трябва да знам , начин на слагане и дали трябва да се прави преграда от мотора до филтъра.. ако може някоя снимчица да дадете и малко описание ще съм много благодарен.. препоръчайте марка и евентуално размери на филтъра..
Известие
Collapse
No announcement yet.
спортен филтър
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеколеги мисля да слагам спортен филтър на 156 1.8 T.S. има ли някакви специфики които трябва да знам , начин на слагане и дали трябва да се прави преграда от мотора до филтъра.. ако може някоя снимчица да дадете и малко описание ще съм много благодарен.. препоръчайте марка и евентуално размери на филтъра..Arena Coast Customs
-
По-добре реплейсмънт с премахване на резонаторната кутия и тръба от кутията на филтъра до решетката на бронята. С конуса ако не е изолиран добре само ще бучи и няма и да върви както сега. Също и фунията във кутията на филтъра да остане задължително.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеЕдин майстор днес ми каза ,че ако сложа спортен филтър само ще бучи и ще я спъна още повече.. вярно ли е това ?Arena Coast Customs
Comment
-
Доколкото знам тс двигателите са с резонансно пълнене на въздуха и елементите на оригиналната кутия правят това резонансно пълнене. Като сложи конус въздуха постъпва по различен начин в двигателя, което намаля вървежа. Та това трябва да се има в предвид, ако не греша.Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеДоколкото знам тс двигателите са с резонансно пълнене на въздуха и елементите на оригиналната кутия правят това резонансно пълнене. Като сложи конус въздуха постъпва по различен начин в двигателя, което намаля вървежа. Та това трябва да се има в предвид, ако не греша.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАко сложиш боклук конус и не го изолираш от двигателя - да. Иначе твърденията са му безпочвени и най-меко казано лаишки. По-добре слагай риплейсмънт филтър, така няма да се занимаваш с щуротии.sigpic
Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениесега ако можеш да обясниш какво ще рече "реплейсмънт" ще съм ти много благодарен166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеТова е спортен филтър, с формата на оригиналния, който се слага на негово място в кутията156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеЕдин майстор днес ми каза ,че ако сложа спортен филтър само ще бучи и ще я спъна още повече.. вярно ли е това ?
Не е важна само температурата. Потока и скоростта на въздуха са дори по-важни.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеа как стоят нещата с реплейсмънт ? от къде да го търсякакви пари е горе-долу и как се сменя ?
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment